صاف – لطیف وزیر امور خارجه پیونگ یانگ رکس تیلرسون

صاف – لطیف: وزیر امور خارجه پیونگ یانگ رکس تیلرسون کره شمالی آمریکا واشنگتن امنیت رکس تیلرسون

گت بلاگز وب‌گردی این افراد هرگز آلبالو نخورند

آلبالو یكی از میوه‌های فصل تابستان است که هم تازه خورده می‌شود و هم از آن در تهیه انواع دسرها، شربت و شیرینی‌ها و غذاها استفاده می‌كنند و

این افراد هرگز آلبالو نخورند

به گزارش گروه وبگردی گروه تحریریه سایت جوان، از آنجا كه انواع میوه و سبزی های رنگی، به خصوص به رنگ های قرمز، بنفش یا حتی سبزتیره مانند آلبالو، انگورسیاه و قرمز، آلوسیاه، توت فرنگی، كلم قرمز، برگ تربچه و اسفناج، آنتی اكسیدان های فراوانی دارند، مصرفشان به خصوص در فصل خود، در پیشگیری از مبتلا شدن به بیماری های متفاوت از جمله بیماری های قلبی – عروقی و انواع سرطان ها موثر هست.

عبارات مهم : رژیم غذایی – مبتلا شدن
آلبالو ارزش غذایی فراوانی دارد و میزان قند آن پایین است و مصرفش به تمام گروه های سنی، به خصوص افراد مبتلا به چاقی، چربی و فشارخون اوج توصیه می شود لیکن كاهش دهنده چربی و فشارخون است و اشتها را کم می کند. البته مناسب ترین وقت مصرف آلبالو قبل از غذا یا همراه با غذاست.

گرچه تاكید متخصصان بر مصرف انواع میوه و سبزی های تازه هست، ولی به افرادی كه از بیماری كلیوی زحمت می برند و باید از یک رژیم غذایی کم پتاسیم پیروی كنند، توصیه می شود در مصرف میوه هایی مانند آلبالو جانب احتیاط را رعایت كنند و از زیاده روی در خوردن این میوه بپرهیزند.

البته نباید فراموش کرد که با توجه به آبدار بودن آلبالو، مصرف این میوه جهت دفع سنگ كلیه و برطرف مشكل سنگ كیسه صفرا سودمند هست.

با آنكه تاكید همه متخصصان تغذیه بر این است كه میوه ها به صورت تازه مصرف شوند و از آنها در تهیه مربا استفاده نشود، ولی اگر به هر دلیلی قصد دارید از این میوه در تهیه مربا استفاده كنید، بهتر است مقدار كمی شكر به آن بیفزایید تا هم از ارزش غذایی آن کاسته نشود و هم بیش از اندازه انرژی به بدن نرساند.

با اینكه هنگام پختن میوه ها مقداری از ویتامین C موجود در آنها كاهش می یابد، استفاده از این میوه در آلبالو پلو باعث زیاد کردن ارزش غذایی برنج می شود و كاهش اشتها را نیز جهت مصرف کننده به دنبال دارد.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

واژه های کلیدی: رژیم غذایی | مبتلا شدن | استفاده | بیماری | آلبالو | فشارخون | انواع | آلبالو

نویسنده : blogzz